Praktisk mote for dans

Dans | Saturday November 24 2018 | Comments Off on Praktisk mote for dans

Selv om et antrekk for dans skal være praktisk og komfortabelt, skal det også se bra ut og være en dansestjerne verdig. Men når vi danser beveger vi mye på armer, bein og alle kroppens ledd. Derfor må funksjonalitet først og fremst komme over utseendet.

For han

Menn har en svært lett oppgave når det gjelder klær til dans. Ta på deg en fin skjorte, dressbukser og fine sko og du vil ha antrekket ditt klart. Flotte sløyfer kan gjerne gjøre antrekket mer spennende. Dans er i tillegg noe som kan føre til vekttap. Vi husker vel alle Stian «Staysmann» og hans enorme vekttap, som kom i forbindelse med TV2 sitt program «Skal vi danse»?Dansing kan altså føre til vekttap. Mister vi mye vekt fort, kan dog dette føre til løs hud. Ulike foretak som Plastikkirurg 1 kan hjelpe deg med at løs hud ikke forhindrer deg fra å se bra ut i klærne dine.

For henne

Selskapsdans har kanskje noen av de flotteste antrekkene for kvinner. Lange kjoler, flotte smykker, høye hæler og glitter beskriver disse kjolene godt. Danser du ofte kan det være lurt å skaffe seg et par kjoler som er lett å danse i. De burde sitte trygt rundt brystet, ikke stramme for mye rundt midjen, og være en noe du kan føle deg komfortabel i. Husk også på at i dans kan kvinner og se skikkelig kule ut i bukser!Tren godt på å gå i hæler før du begynner å danse i stiletter. Det kan være farlig for en nybegynner om de beveger seg ut på parketten i stiletter uten rikelig med trening. Et godt par med en stabil og tykkere hæl kan være greit under øvelser.